BAŞKAN AKSU’YA ZİYARET

Gazeteciler Sitesi Yönetim ve Denetim Kurulları, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkanı seçilen Mustafa Oktay Aksu‘yu tebrik etti.

Başkan Bilal Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri Ercüment Erkul, Saime Zeybek ve Sebahattin Kocabaş ile Denetim Kurulu üyeleri Hüseyin Ekinci, Mehmet Ali Diyarbakırlıoğlu ve Erol Barlas’tan oluşan Gazeteciler Sitesi heyeti, Sarıyer Belediye Başkanlığı binasına gerçekleştirdiği ziyarette önce Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun ile görüştü. Heyet, aynı zamanda Sarıyer Belediyesi Başkanvekili de olan Coşkun‘a yeni görevinde başarılar diledi.

Heyet, ardından yüzde 51 oyla CHP’den Sarıyer Belediye Başkanı seçilen Mustafa Oktay Aksu ile bir araya geldi. Heyet adına konuşan Bilal Öztürk, Aksu’yu seçim başarısı nedeniyle kutladı, görevinde başarılar diledi. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Başkan Aksu, heyetten Gazeteciler Sitesi ve bulunduğu Darüşşafaka Mahallesi’nin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Heyete Sarıyer’de yapacakları faaliyetlerle ilgili de bilgi veren Aksu, sık sık Sarıyer’deki mahalleleri ziyaret edeceğini ve sorunların vatandaşlarla birlikte tespit edilip çözümlenme yoluna gidileceğini bildirdi. Aksu ilk yapacakları işlerin başında vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı tesislerin yapımı ile Sarıyer’deki bozuk sokak ve kaldırımların düzeltilmesi olacağını vurguladı.

Darüşşafaka Mahallesi ve Gazeteciler Sitesi sakinlerine kendisine verdikleri yoğun destek için teşekkürlerini ileten Başkan Aksu, heyet ile bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. (22.04.2024)