Yollarımızı yapıyoruz

Gazeteciler Sitesi’nin site içi yolları, Sarıyer Belediyesi ile Site Yönetimi’nin ortaklaşa çalışması sonucu yenileniyor.

1995 yılından bu yana ikametin bulunduğu Gazeteciler Sitesi yolları betondan yapılmış ve geçen 20 yılda aşırı yıpranmıştı. Site Yönetim Kurulu, konuyu, 19 Eylül 2015 tarihinde yapılan Site Kat Malikleri Kurulu toplantısına gündem maddesi olarak getirmişti. Yapılan görüşmelerde, kat maliklerine ekonomik yönden fazla yüklenmemesi için konunun zamana yayılması benimsenmiş ve bu konuda proje ve maliyet raporu hazırlatılması için Site Yönetim Kurulu’na yetki verilmişti.

Site Yönetim Kurulu, Sarıyer Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile yaptığı görüşmelerde, site içi yolların belediyenin katkılarıyla kilit taşı ile yaptırılması konusunda mutabakata vardı.

Gazeteciler Sitesi Yönetim Kurulu, işi yapması için Adalım İnşaat ile sözleşme imzaladı. 1 Aralık 2015 günü başlanan iş, hava koşulları ve malzeme temininde aksaklık olmaması halinde yaklaşık iki ay sürecek. Site Yönetim Kurulu, bu işle ilgili hiçbir kat malikinden aidat toplanmayacağını; maliyetin, önceki yıllardan devreden faiz gelirlerinden ve kamera fonundaki paradan karşılanacağını açıkladı.

Gazeteciler Sitesi Yönetim Kurulu, yolların yapımına verdiği destek nedeniyle Site’nin değişik yerlerine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç‘e teşekkür pankartları astırdı.kilittasi2