Site Kat Malikleri Kurulu Toplandı

İstanbul ili Sarıyer ilçesi Darüşşafaka Mahallesi’ndeki Gazeteciler Sitesi Kat Malikleri Genel Kurulu yıllık olağan toplantısı 14 Eylül 2013 günü yapıldı. Toplantıda Site Yönetim Kurulu’nun geçen dönemki faaliyetleri oybirliğiyle ibra edilirken; yeni Yönetim ve Denetim kurulları da yine oybirliğiyle seçildi. Site İşletme Projesi’nin kabul edildiği toplantıda, blok ortak alanları kalorifer tesisatlarının finansmanıyla ilgili karar da alındı.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev bölümü yaptı ve çalışmalarına başladı. Görev bölümü şöyle:

Bilal Öztürk (Başkan), Ercüment Erkul (Başkan Vekili),Mehmet Ali Diyarbakırlıoğlu (Başkan Yardımcısı),  Saime İrevül (Muhasip) ve Sebahattin Kocabaş (Üye).

Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Mesut Eröz, Nuri Erman, Varujan Sayacıyan, Süleyman Gül ve Haluk Onuk seçildi.

Denetim Kurulu üyeliklerine Hüseyin Ekinci, Akın Kamacıoğluve Ergin Saymaz; yedek üyeliklerine de Nurten Erdinç, Salih Kıdıl ve Ateşhan Örs getirildiler.

İŞLETME PROJESİ KABUL EDİLDİ
Genel Kurul’da kabul edilen Site İşletme Projesi ektedir. Bu proje, 15 Ağustos 2013 tarihinde tüm kat maliklerine gönderilen
a) Yakıt Aidat Avansı Tablosu’nda yer alan aylık ödemeler,
b) Her dairenin aylık 125 TL genel gider aidatı ödemesi ve
c) 1 Ekim 2013 ile 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında (10 ay) tüm kat maliklerinin aylık 115’er TL yatırım payı ödemesinden oluşmaktadır.
d) Aidatlarını zamanında ödemeyenlerden aylık yüzde 5 gecikme cezası tahsil edilecektir.

DİĞER KARARLAR:
1- Kat Malikleri Kurulumuz, geçen dönem uygulamaya konulan site muhasebe servisinden nakit para tahsilâtı yapılmaması kararını bundan böyle kalıcı hale getirdi. Tüm kat malikleri veya kiracıları, site genel gideri ile yakıt ve yatırım payı ödemelerini Yönetim Kurulu’nun belirlediği banka hesaplarına yatıracaklar. Aidatlar,  site muhasebe servisine kredi kartı ile de ödenebilecek.

• BANKA HESAP NUMARALARIMIZ
Aidatlarınızı  adınız, soyadınız, blok ve daire numaranız ile genel gider, yakıt avansı veya yatırım payı aidatı açıklamalarını da dekonta yazdırmak kaydıyla Site Yönetimimize ait aşağıdaki banka hesaplarına yatırmanız gerekiyor. Başka banka şubelerinde hesap açılması halinde, www.gazetecilersitesi.comweb sitemizde Site Aidatları bölümünde duyuru yapılacaktır.
– Vakıfbank Maslak Şubesi  –            İBAN: TR 5100 0150 0158 0072 8500 1470
– Akbank (İstinye) Carrefoursa Şb – İBAN: TR 4200 0460 0745 8880 0000 2777
– Yapı Kredi Bankası İstinye Şb –      İBAN: TR 66 0006 7010 0000 0089 6233 21

2- Geçen yılki Site Kat Malikleri Genel Kurulumuzda alınan karar uyarınca yeniden yapılması kararlaştırılan Blok içi ortak alan ısınma tesisatları, bu dönem ihale edilecektir. Bu işin finansmanı için geçen dönem toplanan daire başına 400’er TL’ye ilave olarak tüm kat maliklerinden 1 Ekim 2013 – 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında (10 ay) 115’er TL aylık yatırım payı tahsil edilecektir. (Daire başına toplam 1.150 TL).

3-  Mantolama ve boya çalışmaları sırasında ortak alanlara verilen zarar, ilgili bloklardan tahsil edilecektir.

PROJELER HAZIR

Site Kat Malikleri Kurulu kararı uyarınca geçen dönem Site Yönetim Kurulu’nca hazırlatılan daire içi projeler, kat maliklerine 1 Haziran 2014 tarihinde imza karşılığı verilecek. Ancak bu tarihten önce daire içi kalorifer tesisatını (eski sisteme dokunmadan) yaptırmak isteyen kat maliki, projesini Site Muhasebe Servisi’nden alabilir. Her kat malikinin daire içi kalorifer tesisatını yeni projeye göre 1 Haziran – 30 Eylül 2014 tarihleri arasında yaptırması gerekiyor.

Site Yönetim Kurulu ise, blok içi ortak alan kalorifer tesisatlarını ve mevcut tesisat revizyonlarını yeni projeye göre ihale edip, 30 Mayıs 2014 tarihine kadar yaptıracaktır.

30 Eylül 2014 tarihine kadar daire içi tesisatını yaptırıp daire giriş kapısı yanındaki ortak tesisata bağlatmayanlar, ısınamayacakları gibi, ısınma bedelinin yüzde 30’unu ödemeye devam edecekler. Dolayısıyla mağdur olunmaması bakımından Kat Malikleri Kurulu kararı ile Site Yönetim Kurulu duyurularına dikkatle uyulması gerekmektedir.

Site Yönetim Kurulu’nun konuyla ilgili duyurularınıwww.gazetecilersitesi.com web adresinden takip edebilirsiniz.

Değerli kat malikleri ve site sakinleri;

Site Kat Malikleri Genel Kurulumuzun Yönetim Kurulumuza bu dönem de çok önemli ve ağır bir görev yüklediğinin bilincindeyiz. Sizlerin de desteğiyle bu zor görevin üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

Sağlıklı ve mutlu bir yaşam, bol güneşli yarınlar diliyoruz.
Saygılarımızla…

GAZETECİLER SİTESİ
YÖNETİM KURULU