Site Kat Malikleri Kurulu Toplandı

İstanbul ili Sarıyer ilçesi Darüşşafaka Mahallesi’ndeki Gazeteciler Sitesi Kat Malikleri Genel Kurulu yıllık olağan toplantısı 24 Eylül 2011 günü yapıldı. Toplantıda Site Yönetim Kurulu’nun geçen dönemki faaliyetleri oybirliğiyle ibra edilirken; yeni Yönetim ve Denetim kurulları oybirliğiyle seçildi. Ayrıca Site İşletme Projesi görüşülerek, yine oybirliğiyle kabul edildi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev bölümü yaptı ve çalışmalarına başladı. Görev bölümü şöyle:

Bilal Öztürk (Başkan), Ercüment Erkul (Başkan Vekili), Mehmet Ali Diyarbakırlıoğlu (Başkan Yardımcısı), Hasan Ercan (Muhasip) ve Sebahattin Kocabaş (Üye).

Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Mesut Eröz, Nuri Erman, Varujan Sayacıyan, Süleyman Gül ve Haluk Onuk seçildi.

Denetim Kurulu üyeliklerine Hüseyin Ekinci, Akın Kamacıoğlu ve Ergin Saymaz; yedek üyeliklerine de Nurten Erdinç, Saime Zeybek ve Ateşhan Örs getirildiler.

SİTE İŞLETME PROJESİ KABUL EDİLDİ

Genel Kurul’da kabul edilen İşletme Projesi ektedir. Bu proje, 25 Ağustos 2011 tarihinde tüm kat maliklerine gönderilen Yakıt Aidat Avansı Tablosu’nda yer alan aylık ödemeler ile her dairenin aylık 100 TL genel gider payı ödemesinden oluşmaktadır.

Aidatlarını zamanında ödemeyenlerden aylık yüzde 5 gecikme cezası tahsil edilecektir.

Genel Kurulumuz, “Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın 14 Nisan 2008 tarihinde yayınladığı “merkezi ısıtma sistemi olan binalarda radyatörlere pay ölçer takılarak, yakıt giderlerinin daireler arasında buna göre pay edilmesini öngören” yönetmeliğinin uygulamasını, blok içi tesisatlar yenileninceye kadar ertelenmesini oybirliğiyle kabul etti.

Alınan karara göre, Site Yönetim Kurulu, bu dönem içinde blok içi tesisatların kalan ömrü ve bu tesisatların nasıl yapılması gerektiği yönünde uzmanlara bir rapor hazırlatarak, gelecek yılki Site Kat Malikleri Kurulu’nun bilgisine sunacak.

Yine bu dönemde, geçen dönem ertelenen 36 kameralık güvenlik kamera kayıt sistemi de yaptırılacak.

AİDAT ÖDEMELERİNİZİ AKSATMAYIN!..

Değerli kat malikleri ve site sakinleri;

Sitemizde sorunsuz bir ortak yaşam istiyorsak, her kat maliki veya kiracısının Site Yönetim Planı ile Kat Malikleri Kurulu’nda alınan kararlara uyması gerekmektedir.

Bu nedenle;
1- Aidatlarınızı adınız, soyadınız, blok ve daire numaranız ile yakıt avansı veya genel gider aidatı açıklamalarını da dekonta yazdırarak
a) Vakıfbank Maslak Şubesi’ndeki (şube kodu: 401) 00158007285001470 nolu hesaba (İBAN: TR 5100 0150 0158 0072 8500 1470) veya;
b) Akbank (İstinye) Carrefoursa Şubesi’ndeki (şube kodu: 745) 2777 nolu
hesaba (İBAN: TR 4200 0460 0745 8880 0000 2777) yatırabilirsiniz.

2- Site içine acil durumlar hariç, araç girişi yasaklanmıştır. Lütfen güvenlik personeline bu konuda yardımcı olunuz, uyarılarına uyunuz.

3- Sarıyer Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz, geliri öğrencilere burs vermekte kullanılan değerli atık toplama kampanyası devam etmektedir. Bu atıklar, Sarıyer Belediyesi’nce ücretsiz verilen poşetlere konulmalı, poşetler pazartesi sabahı bina önüne çıkarılmalıdır. Bu poşetleri, diğer çöplerinizi koymak için kullanmayınız.

4- Mesai saatleri dışında veya hafta sonu sitemizden taşınacak kiracıların, önceden Site Muhasebe birimine uğrayarak ilişiklerini kesmeleri gerekmektedir. Aksi halde araçları site içine sokulmayacaktır.

5- Dairelerinde tadilat yapacakların, web sitemizde yayınlanan bu konudaki KURALLARA uymaları gerekmektedir.

Değerli kat malikleri, site sakinleri;

Yönetimimiz, geçen dönem olduğu gibi bu dönem de sitemizde huzurlu, sağlıklı ve sorunsuz bir toplu yaşam ortamı sağlanmasına yönelik çalışmalarını titizlikle yürütecektir. Sizlerin de bizlere yardımcı olacağına inanıyor; sağlıklı, mutlu ve aydınlık yarınlar diliyoruz.

Saygılarımızla …

GAZETECİLER SİTESİ
YÖNETİM KURULU