Kat Malikleri Kurulu Toplandı

Gazeteciler Sitesi Kat Malikleri Kurulu yıllık olağan toplantısı 19 Eylül 2015 günü yapıldı. 2014 – 2015 dönemi faaliyet raporu ve bilançosunun görüşüldüğü toplantıda, 2015 – 2016 dönemine yönelik kararlar da alındı. Önceki Yönetim ve Denetim kurullarının oybirliğiyle ibra edildiği toplantıda, yeni Yönetim ve Denetim kurulları yine oybirliğiyle seçildi. Ayrıca tüm kararlar oybirliğiyle alındı.

Site Yönetim Kurulu’nun konuyla ilgili kat malikleri ve kiracılarına gönderdiği duyuru aynen şöyle:

DUYURU

“İstanbul ili Sarıyer ilçesi Darüşşafaka Mahallesi’ndeki Gazeteciler Sitesi Kat Malikleri Genel Kurulu yıllık olağan toplantısı 19 Eylül 2015 günü yapıldı. Toplantıda Site Yönetim Kurulu’nun geçen dönemki faaliyetleri oybirliğiyle ibra oldu. Site’nin yeni Yönetim ve Denetim kurulları oybirliğiyle seçildi. Site İşletme Projesi de oybirliğiyle kabul edildi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu asıl üyeleri: Bilal Öztürk, Mehmet Ali Diyarbakırlıoğlu, Saime İrevül, Ercüment Erkul ve Sebahattin Kocabaş.
Yönetim Kurulu yedek üyeleri: Salih Kıdıl, Nuri Erman, Mesut Eröz, Süleyman Gül ve Haluk Onuk.
Denetim Kurulu asıl üyeleri: Hüseyin Ekinci, Akın Kamacıoğlu ve Ergin Saymaz
Denetim Kurulu yedek üyeleri: Nurten Erdinç, Ateşhan Örs ve Hatun Türe.

ALINAN KARARLAR
Genel Kurul’da alınan kararlardan bazıları aşağıdadır:
1- Kabul edilen Site İşletme Projesi ektedir. Bu proje
a) Ekteki Isınma Avansı Aidat Ödeme Tablosu’nda yer alan aylık ödemeler ile
b) Her dairenin aylık 140 TL genel gider aidatı ödemesinden oluşmaktadır.
c) Aidatlarını zamanında ödemeyenlerden aylık yüzde 5 gecikme cezası tahsil edilecektir.
2- Güvenlik kamera sisteminin kurulması sonraki yıllara bırakıldı. Dolayısıyla bu dönem yatırım payı tahsil edilmeyecektir.
3- Site içerisine (dükkânların önlerine) motosiklet bırakılması yasaklandı. Motosikletler, park alanlarına bırakılacaktır. Ayrıca dükkânlara uymaları gereken kurallarla ilgili bir uyarı yazısı gönderilecektir.
4- Dış cephe boyasını yaptırmayan blokların yöneticileri (renk değişikliği yapmadan) önümüzdeki üç yıl içinde binalarını boyatacaklardır.
5- Site içindeki yaya yollarıyla ilgili gerekli proje ve maliyet çalışması yapmak üzere Site Yönetim Kurulu’na yetki verildi.

Değerli kat maliklerimiz ve kiracılarımız;
Aidatlarınızı adınız, soyadınız, blok ve daire numaranız ile genel gider veya ısınma avansı aidatı açıklamalarını da dekonta yazdırmak kaydıyla Site Yönetimimize ait aşağıdaki banka hesaplarına yatırmanız gerekiyor:
– Akbank (İstinye) Carrefoursa Şb – İBAN: TR 4200 0460 0745 8880 0000 2777
– Yapı Kredi Bankası İstinye Şb – İBAN: TR 6600 0670 1000 0000 8962 3321

Saygılarımızla…

GAZETECİLER SİTESİ YÖNETİM KURULU”

EK 1: 2015 – 2016 Dönemi Isınma Avansı Aidat Ödeme Tablosu

kat1_2015