Kamera Sistemi İçin İhale

Gazeteciler Sitesi Yönetim Kurulu, sitede kurulacak güvenlik kamera sistemiyle ilgili çalışmalarını tamamladı ve ihale açtı.

Site Kat Malikleri Kurulu kararıyla kurulması kararlaştırılan kamera sistemi, 37 kamera ve 3DVR cihazından oluşacak. Gece – gündüz görüşlü kameralar, başta giriş çıkış yerleri olmak üzere, sitenin hassas noktalarını 24 saat gözetleyip, kaydedecek. Sistem, tüm kameraların en az bir ay çektiği görüntüleri hafızada tutacak.

Site Yönetim Kurulu, üzerinde önemle durduğu kamera sistemi için uzun süredir şartname hazırlıyordu. Alanında uzman çok sayıda kişiyle yapılan görüşmeler sonunda, sistemin kablo ağının Site personeli tarafından yapılması kararlaştırıldı. Bu nedenle önümüzdeki günlerde site içinde bazı yerlerde kazılar yapılacak. Böylece sistem daha uygun fiyata yapılmış olacak.

Sistemin kameralar, DVR’lar, adaptörler, bağlantı aparatları, bakımı gibi işleri ise ihale edilecek.

İhaleye katılmak isteyen firmalar, 12 Mart 2012 tarihinden itibaren Site Muhasebe Servisi’nden şartname alabilirler. İhaleye teklif verme süresi 25 Mart 2012 günü sona eriyor. Şartnameye uygun olmayan başvurular, ihale süreci dışında tutulacak.

Site Yönetim Kurulu, en geç 1 Temmuz 2012 tarihine kadar sistemin kurulmasını ve çalışmaya başlamasını planlıyor.

Konuyla ilgilenenler, Site Muhasebe Sorumlusu Ercan Çalışkan’dan (0212 328 08 00) bilgi alabilirler.